Om os

tømrer københavn
skadeservice

“Jeg savnede en ærlighed og en kærlighed til faget, fra de håndværker-virksomheder, jeg var i kontakt med. Jeg tænkte: “Det kan jeg fandme gøre bedre. Og det kunne jeg!”

Virksomheden – MB Entreprise, i daglig tale kaldet Københavns Tømrer– blev stiftet af mig, Michael Bille. Jeg var irriteret over, at jeg ikke kunne finde god service og godt gammeldags, solidt håndværk til en pris, der var fornuftig

Kvalitet, ansvarlighed og ærlighed

Kvalitet, ansvarlighed og ærlighed er stadig vores hovedfokus. Vi bruger udelukkende de bedste materialer og holder os konstant opdaterede omkring de nyeste teknikker og værktøjer. Vi har et fantastisk samarbejde med vores underleverandører inden for både VVS, EL og malerfaget, og vi er derfor i stand til at udføre næsten alle håndværksmæssige opgaver.

Dialogen med kunden er vigtig

For os er dialog med vores kunder et meget vigtigt aspekt og vi opdaterer derfor altid vores kunder løbende under hele byggeprocessen. Dette fører til en tilfredsstillende proces og et endeligt resultat helt i tråd med kundens oprindelige ønske. Vi tilbyder alle former for opgaveløsninger fra mindre reparationer til hovedentrepriser i både den private og offentlige sektor. Vi udfører alle opgaver – store som små.

Vi er 20 ansatte – hver eneste af os er dedikerede til at levere solide og brugbare løsninger, der passer præcist til dit budget

Selvom vi i dag holder 20 mand beskæftiget, er det stadig grundtankerne fra firmaets start, der udgør fundamentet i virksomheden. I dag har vi fået formuleret dem lidt skarpere. Du kan se dem herunder:

    • Højt fagligt niveau og ansvarlighed
    • Overholdelse af aftalte betingelser og tidsfrister
    • Miljøbevidsthed
    • Dialogisk samarbejde
    • Tilfredse og glade kunder