Vi vil være din Tømrer på Amager!

Leder du efter en tømrer på Amager?
Ring straks 20 22 10 62

Vi kan forstå, at du leder efter en tømrer på Amager og tænkte derfor at det var relevant for dig at kigge forbi vores side. Vi har base i København K, men også kontorer Ved Amagerbanen. Vi er derfor lige i nærheden af dig!

Ønsker du at læse nærmere om hvad vi præcist kan tilbyde dig, så læs videre herunder.

Hvorfor skal du vælge os?

Hos Københavns Tømrer er du ikke blot en i mængden. Vi ved, at hver kunde er unik og har helt specifikke krav. Disse vil vi gerne opfylde!

Vi tør godt love, at vi laver vores arbejde til tiden og til dine forventninger – hver gang. Det er derfor vi har en tilfredshedgaranti, som er din garanti for at arbejdet bliver gjort ordenligt.

tømrer på Amager

Der er mange gode grunde til at få løst din opgave hos os, her får du nogle af dem.

  • Bred ekspertise! Siden 2006 har vi løst stort set enhver form for tømreropgaver. Om det er nye gulve, tilbygninger eller noget helt tredje har vi ekspertisen.
  • Håndværkerarbejde som i de gamle dage, med fokus på kvalitet og pris. Hos os får du ingen sjuskede løsninger eller halvfærdige opgaver. Vi gør altid vores ypperste for, at du er tilfreds med vores arbejde.
  • Vi lytter til dig! For at levere et stykke arbejde af meget høj kvalitet, involverer vi dig fra start til slut. Ved at inkludere dig i processen, er vi sikre på at levere dig et produkt du er 100% tilfreds med.
  • 20 medarbejdere, som alle er fast besluttede på at løse din opgave hurtigst og bedst muligt.
Dette er blot noget af det vi kan tilbyde hos Københavns Tømrer.
Lyder dette som noget for dig? Så ring til os på 70 26 21 07 eller få et uforpligtende tilbud ved at udfylde kontaktformularen til højre.

Her finder du os!

Du finder Københavns Tømrer på Kompagnistræde 33, 1208 København K. Vi har også kontor Ved Amagerbanen 11 B, 2300 København S. Vi er derfor ikke mere end et par minutter fra dig og kan derfor hurtigt og nemt løse dine tømreropgaver på Amager.

Vis stort kort

 Har du nogen spørgsmål som ikke er besvaret her? Så ring til os på 70 26 21 07