Terrazzo

Terrazzo giver et unikt og holdbart resultat

Københavns Tømrer er eksperter indenfor Terrazzo og har specieluddannet personale i brugen af Terrazzo. Det betyder at vi altid kan rådgive dig på området og garanterer et professionelt resultat.

Terrazzo er et slidstærkt materiale der er ved at komme frem igen. Det skyldes dets mange fordele.

Udover at være et langtidsholdbart materiale, fås materialet også i mange forskellige farver og kombinationer, så det kan tilpasses hvert enkelt hjems smag. Terrazzo er nemt at holde og er især egnet til vådrum, da det ikke tager skade af fugt og vand.

Du kan læse mere om Terrazzo nedenfor:

Terrazzo stammer fra Italien og er et materiale fremstillet af marmor-rester, blandet op med et bindemiddel, som fx cement.

Efter at være hærdet, slibes og overfladebehandles materialet, så det bliver helt jævn og enkelt at rengøre. Terrazzo anvendes bl.a. til fremstilling af håndvaske, badeværelser, køkkener, bordplader og krukker.

Materialet ”Terrazzo” blev skabt for flere hundrede år siden i Europa, da venetianske arbejdere, opdagede en ny måde at anvende kasseret marmor rester på. Siden da er det blevet meget populært og en praktisk løsning for tidsvarende design og konstruktion.

I dag anses Terrazzo, af nutidens designere og arkitekter, som værende et moderne gulv og væg materiale både til indendørs -og udendørs brug. Det har vist sig at være et meget slidstærkt materiale med lang levetid og et vedvarende smukt udseende. Derfor anvendes det ofte til gulve der udsættes for meget slitage, fx i kirker, i lufthavne eller på hospitaler. Samtidig er det nemt at vedligeholde og reparere, hvis uheldet skulle være ude.

Terrazzo er i dag et moderne materiale-valg, der er på vej frem igen. Materialet fås i mange forskellige farver og kan kombineres med mosaikker og sten efter eget ønske – Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi har mange års erfaring indenfor terrazzo udførelse. Ønsker du  derfor at vide mere eller få mere information på området, er du/i velkommen til at kontakte os.

Fordele ved Terrazzo:

  • Slidstærkt
  • Tidsvarende design
  • Lang levetid
  • Evig skønhed
  • Nemt at vedligeholde
  • Nemt at reparere ved tab af tunge eller skarpe genstande
  • terazzo