Skadeservice

Er uheldet ude og har du brug for skadeservice på en akut opgave?

Vi har erfaring med en lang række opgaver omhandlende skadeservice. Som tømrer har vi specielt erfaring med skadeservice inden for følgende felter:

  • Vandskader: I tilfælde af en vandskade er det vigtigt at handle hurtigt og få udbedret de skader der er sket i boligen. Hvis en vanskade ikke bliver behandlet kan der komme fugt i vægge og gulve, som kan føre til skimmelsvamp.
  • Stormskader: Stormskader kan være alt fra mindre, nemme opgaver til meget omfattende skader. Ved stormskader er det typisk taget eller vinduer, som er blevet ødelagte og kræver reparation.
  • Brandskader: Har der været et tilfælde af brand, kræver det typisk større udskiftning af interiør og der er et stort oprydningsarbejde tilknyttet. Vi sørger for det hele.
  • Fugtisolering: Fugt i hjemmet kan opstå som følge af mange forskellige faktorer, herunder fejlkonstruktioner, dårlig udluftning eller for lav rumtemperatur. Dette kan i værste fald udmønte sig i, at skimmelsvamp opstår. Er dit hjem derfor mangelfuldt isoleret, er det vigtigt at tage handling hurtigst muligt – ellers kan det hurtigt blive en kostelig affære.

Vi har erfaring med at yde skadeservice for både det private, samt erhverv. Så uanset om din opgave er stor, eller lille, tager vi hånd om den.

Fælles for de forskellige typer opgaver inden for skadeservice er, at de alle skal tages hånd om hurtigst muligt.

Derfor tilbyder Københavns Tømrer hurtig, professionel og effektiv behandling.

Kontakt os derfor nu og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig – naturligvis uforpligtende.

  • skadeservice