Renovering og ombygning

Står du og vil bygge om eller renovere dele eller hele dit hjem, så hjælper vi gerne.

Renovering og ombygning af ældre såvel som nyere husstande, er en stor del af det vi beskæftiger os med i vores branche. Vi har derfor stor erfaring med dette og bestræber os på at yde den bedste service og kvalitet, så du som kunde altid bliver tilfreds med vores resultater.

Renovering

Vi varetager en lang række renoveringsopgaver, hvad enten det er en ældre eller nyere husstand. Renoveringsopgaver kan blive nødvenlige når dele af et hjem bliver for gammel og nedslidt og derfor ikke fungerer optimalt, men det behøver ikke være hele hjemmet der skal renoveres. Det kan blot være renovering af et køkken, et bad eller en entré – sådan set alle rum i et hjem.
Som udgangspunkt foretager vi renoveringsopgaver for enten at forbedre eller modernisere et hjem, men det kan også blot være at en hustand ønsker at vedligeholde eller reparere noget eksisterende.
Af typiske renoveringsopgaver, kan nævnes: Overfladebehandlinger, renovering af facader, istandsættelse af gamle vinduer og døre samt udskiftning af hårde hvidevarer. Vi laver desuden også Facade renovering.

Ombygning

I takt med at familien vokser, kan det blive trangt i hjemmet. Derfor kan en ombygning eller udbygning af et eller flere eksisterende rum, være en løsning. Det kan også være at jeres nuværende hus ikke er indrettet til nutidens behov og at I derfor ønsker at bygge lidt om. Det kan fx være at jeres køkken er for lille og derfor skal åbnes ind til stuen eller at børneværelset er for stort og derfor skal opdeles, i to mindre værelser.
Udover at løse ovenstående ”problemer”, kan vi også hjælpe med at hæve taget, udvide terassen, opsætte skillevægge, bygge hems i børneværelset eller inddrage garage til bolige mm.
I sidste ende er vores mål at indfri jeres ønsker til en drømmebolig og levere et kvalitetsprodukt der lever op til jeres forventninger.

Facaderenovering

Vi har igennem 20 års erfaring med facaderenovering prøvet det hele og derfor kan du også være sikker på at vi altid laver din facade ordenligt. Vi har specielt fokus på det arbejde vi laver før selve facaderenoveringen går igang. Her tager vi god til at finde de rigtige materialer samt at snakke med kunden om de helt specifikke facaderenoverings ønsker. Derfor kan du let ringe til os og derefter vil vi gerne komme ud til dig for en uforpligtende snak om facadeprojektet.

Renovering af hus

Når det kommer til hus opgaver kan vi desuden klare det meste. Vi har haft utallige byggeprojekter så som renovering af badeværelse, køkken, vinduer og kælder. Vi har fuld forståelse for at hver eneste kunde har unikke ønsker når det kommer til renoveringsprojektter og derfor er indledningsfasen utrolig vigtig for at sikre tilfredse kunder i sidste ende.

 

renovering og ombygning af hus

  • Renovering
  • renovering og ombygning af hus