Microcement

 

Hos Københavns Tømrer er vi certificerede i arbejdet med microcement. Er du interesseret i at høre mere om materialets mange muligheder, er du velkommen til at kontakte os, så sammensætter vi et godt tilbud på din opgave.

Hvad er microcement?

Microcement er et fleksibelt produkt, der gør det muligt at skabe flotte, rustikke overflader indendørs og udendørs. Fordelen ved microcement er, at man kan tilføje det direkte oven på gamle materialer, som fx cement eller fliser, og på den måde spare både tid og penge på renoveringsarbejdet. Selvom microcementet lægges i et tyndt lag, opnår det en utrolig modstandstyrke, og er derfor sikret mod sprækker og revner.

Hvorfor er microcement en populær løsning?

Udover at microcement er nemt at lægge, nemt at rengøre og kan bruges som alternativ til en komplet udskiftning af fx fliser, er der også mange, der drages af materialets æstetiske muligheder. Med Microcement er resultatet altid et flot udtryk, der passer godt ind i den nordisk-minimalistiske stil, der præger mange boligmagasiner.

Der er mange muligheder, når det kommer til microcement. Hvad enten du vil pifte dit gulv, køkkenbord eller andet op, kan microcemnt give nyt liv og et frisk og moderne udtryk, der holder i mange år.

Få et tilbud på din opgave med microcement

Arbejdet med microcement er hurtigt overstået, så vil du have en økonomisk, flot og tidsbesparende løsning, er microcement altså materialet til dig. Kontakt Københavns Tømrer i dag, for at høre mere om prisen på din opgave.


Certificeret af

  • koebenhavnstoemrer.dk-mikrocement
  • koebenhavnstoemrer.dk-mikrocement