Tilbygning

En tilbygning kan være det rette valg, hvis man mangler plads i huset, men af forskellige årsager, ikke er interesseret i at flytte.

Om huset skal forlænges eller man skal bygge en vinkel på huset, komme helt and på hvad der passer til det eksisterende hus.

Har i brug for en samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad der er den bedst løsning til jeres ønsker og behov, er i velkommen til at kontakte os. Vi er gerne med fra de første tanker omkring byggeriet, til selve projekteringen og opførelsen af bygningen.

Overvejer du en ny udestue?

En udestue er en mindre, og som regel uopvarmet tilbygning til huset, hvor væggene for det meste består af glas.

Når man laver en udestue er det ofte for at kunne nyde solens varme ”ude” en måned eller to i hver ende af forårs- og sommersæsonen. I dag er udestuen blevet en integreret del af vores hus og have. Derfor vælger nogle også at tilføre udestuen varme, hvilket kan være en god idé hvis man vil benytte den hele året.

Udformningen af en udestue, kan have mange variationer. Den kan være opstillet i glaspartier, og med eller uden klart tag. Du kan også vælge at bruge et termotag. Det giver bedre isolering, så du får glæde af den så mange måneder som muligt. Kun fantasien sætter grænserne.

Lad os høre om jeres drømme, og lad os sammen finde frem til den tilbygning, som passer bedst til jeres familie.

  • Tilbygning tømrer